25 Comments

 1. Lance heeft mij moed gegeven en dat neemt niemand mij af! Lance is en blijft een held!

 2. Jeroen Sikkema

  Eerherstel voor deze gevallen held wat mij betreft. Als je met hem mee zou leven zou je zien dat hij eigenlijjk nu juist de held is, misschien tegen wil en dank, en jammer van zijn ego. Maar goed voor ons besef van onze eigen feilbaarheid. Want dat is wat tragische helden kenmerkt en ons niet voor niets fascineert.

 3. Danny tevruchte

  Net als toen word er nu nog steeds doping gebruikt, en de meeste tourwinnaars van vroeger tot nu aan gebruiken nog steeds, Lance gebruikte misschien wel doping maar was wel de beste van iedereen! en heeft er jaren hard voor geknokt getraind en veel gewonnen waaronder 7 Tour de France zeges. Ik vind ze verdient voor hem! Hij heeft de wielersport populair gemaakt. Hij wou net als andere renners het beste uit zn carriere halen en dat is gelukt! Als hij niet was gesnapt was hij een fenomeen.. HELD!

 4. Murf Rosseneri

  Dat gedoe om armstrong is allemaal zwaar overtrokken en wordt niet gestaaft door harde bewijzen.En niet alleen armstrong maar heel het wielerwereldje heeft hier schuld aan en moeten de hand in eigen boezem steken.Dit treft niet alleen hem maar de hele wielerwereld waar al jaren lang een heksenjacht op gemaakt wordt.Laat ze maar eens goed uitzoeken wie nooit iets gebruikt heeft zijn ze veel sneller klaar want die zijn er niet zo veel te vinden.

 5. Belachelijk dat zijn tourzeges zijn afgepakt. De gehele tourgeschiedenis kan wel uitgewist worden als men zo begint. Hoogstwaarschijnlijk heeft elke tourwinnaar het ”niet helemaal eerlijk” gewonnen.

 6. hee deze sport is nog nooit schoon geweest en mensen kunnen dit soort dingen niet zonder doping de hedendaagse renners zullen het ook gebruiken maar dat komt in 10 jaar pas uit
  want de doktoren liggen jaren voor op de UCI

 7. just let him keep the titles , the cycling sport HAS NEVER been CLEAN and WILL NEVER be clean everybody dopes ”the doping doctors” are far ahead of the UCI
  every was ,is and will be doped in this sport so all the titles are won with doping
  or do people really beleive humans can fly over mountains liike it is nothing just on some vitamins and protein shakes ????

 8. Theo Tolenaars

  Armstrong had en heeft gewoon een sterke arm.. En daar passen veel naalden in. Vanaf zijn eerste tourzege had ik al het gevoel dat hij het niet NATUUR deed, en Jan Ullrich is gewoon een duits bierbuikje met een zwakke arm.
  Nietemin waren het wel spanende momenten die dagen.. Niet de koers of wedstrijd verloop.
  Binnen mijn vrienden en kennissen ging het alleen maar over de vraag.. Welke ploeg dokter heeft de meeste kennis, en weten de ploegleiders ervan.
  Alles komt gewoon uit! En Mart Smeets SUKS

 9. martijntjuh191

  Ik heb ook gezegd dat hij misschien dope heeft gebruikt, bekijk mijn reacties beter. Misschien heeft hij doping gebruikt, maar dan heeft de rest ook doping gebruikt. Kijk naar zijn lichaam, zijn tactische visie. En Ullrich was dik. Hoe kon hij dan zo goed zijn?

 10. Een groot kampioen ? Hij kan vast een stuk sneller fietsen dan ik, maar wat een LOSER moet je uiteindelijk zijn om dit te flikken. Dat de anderen ook genomen hebben, is geen excuus. Het is niet omdat anderen moorden of in een ravijn springen, dat jij dat ook moet beginnen te doen.

  Dan had ik mij een andere job gezocht, maar ja die verdiende dan niet zoveel en dan was hij niet (zogezegd) “de man” he. Echt ziekelijk is dat, bijna een soort psychopaat.

 11. isitcosimblack

  dusse , jij ziet ruimte in dit hele verhaal dat armstrong schoon heeft gereden en nooit met doping in aanraking is geweest ? ben benieuwd hoe je de gereleasde documenten weerlegd

 12. martijntjuh191

  Zo makkelijk gaat dat niet hoor, ze gaan eerst mogelijke beelden bekijken van bewakingscamera’s, DNA onderzoeken enzovoort. En trouwens, als je hem alleen maar haat, waarom zit je dan dit filmpje te bekijken??

 13. FCDHVleerstraat

  11/10/12 08:39 – NEW YORK – Lance Armstrong heeft tijdens zijn roemruchte wielercarrière ruim 1 miljoen dollar aan de Italiaanse dopingarts Michele Ferrari betaald. Het Amerikaanse antidopingbureau Usada draagt daarvoor in het woensdag gepubliceerde onderzoeksrapport tegen US Postal en Armstrong bewijzen aan Alle titels afnemen van Armstrong en de overkoepelende wielerorganisatie mede aansprakelijk stellen want de controle op zijn activiteiten moet van amateuristisch niveau zijn geweest.

 14. FCDHVleerstraat

  Je hebt duidelijk moeite om dingen in het juiste perspectief te plaatsen, maar vooruit ik zal je helpen: Lance Armstrong heeft consistent en tijdens zijn HELE Tour de France-carrière doping gebruikt en bovendien het gebruik van stimulerend middelen rondom hem afgedwongen.
  Bovendien zijn Jacques Anquetil, Eddie Merckx, Joop Zoetemelk en Bernard Hinault geen dubieuze eindwinnaars, twee van de vier zijn van deelname uitgesloten (Joop en Hinault) geweest, die andere twee helemaal niet.

 15. Jacques Anquetil, Eddie Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault: ook allemaal positief getest.

 16. FCDHVleerstraat

  Hahaha…zie hier het voorbeeld van een oplichter een namaak-held…ga lekker in de keuken afwassen Armstrong want je bent geen één titel van de Tour de France waard, voor jou geen plaats in het rijtje Jacques Anquetil, Eddie Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault… je hebt schijt aan de mystiek en enorme traditie van de Tour de France gehad met maar één belang: je eigen belang. NO MERCY…alle titels inleveren, liever GEEN toerwinnaar dan een NEPtoerwinnaar die door dopage wint

 17. isitcosimblack

  ik denk er veel van te weten , ik denk te weten dat de controles te vervalsen zijn , ik denk te weten dat het gehele us postalteam /discoveryteam (26) verklaart hebben dat hij heeft gebruikt . als je mij van moord wilt betichten , en je hebt 26 getuigen , dan zit ik gewoon in de bak waar ik dan zou horen

 18. martijntjuh191

  Bewijzen?? Noem je getuigen bewijzen? serieus, als ik jou ga beschuldigen van de moord op iemand, betekent het dan ook dat je het hebt gedaan? Ze hebben nog nooit een positief plasje gevonden, en dat kan je een bewijs noemen. Als je niks van wielrennen weet, zeg er dan ook niks over want dat irriteert alleen maar.

 19. isitcosimblack

  volwassen antwoord , check eens even de eerste zin in het filmpje , het is dus geen tribute , maar een verzameling leugens . je kan het zeiken noemen , maar feiten zeiken noemen , word meestal gedaan door mensen die niks bereiken . overal zeggen mensen dat hij nog steeds dit en dat bla bla is , wtf ? hoe kan je de bewijzen afzwakken , zonder het nivo te verlagen naar sesamstraat oid .

 20. martijntjuh191

  Haha. Jij kan lekker zeiken, maar ga lekker zeiken bij de rest. Trouwens, waarom ga je dit filmpje bekijken als je hem haat? En als hij dope heeft gebruikt, moeten de anderen ook dope hebben gebruikt om hem een beetje bij te benen.

 21. isitcosimblack

  well said martijntje , zekers ook omdat er nog 87 tdf’s komen deze eeuw.
  ik ben godeveredomme 5 keer naar frankrijk gejaagd om deze dopeshow te zien , hij is gewoon een smerige gluiperd . en mensen als jij verdedigen hem ? wtf ? hoe oud ben je , 14 ?

 22. divinesleeper

  Minder blij dat iemand waar zo veel mensen naar opkeken een leugenaar blijkt te zijn.

Comments are closed.